Hovězí špíz se sušenými švestkami

7. června 2011 v 15:36 | Kačenka Boráčková |  Grilování
Potřebujeme: 300g hovězí roštěné,200g sušených švestek (bez pecek),200g slaniny,200ml kečupu,2 lžíce worcesterské omáčky,2 lžíce grilovacího koření,1 lžička švestkkových povidel,1 lžička oregana

Připravujeme: Hovězí maso omyjem, pokrájíme na větší kostičky a spolu se sušenými švestkami vložíme na 24 hodin do marinády.Tu si připravýme smícháním kečupu, worcesterské omáčky, grilovacího koření, povidel a oregana. Poté těsně před grilováním pak napichujeme střídavě kostky hovězího spolu s plátky slaniny a švestek.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama