Grilovací špízy a zelenina na grilu

31. května 2011 v 11:18 | Kačenka Boráčková |  Grilování
Potřebujeme: slaninka,někaká párky, paprika, cibule, uzenina , plátky bůčku, žampiony, pórek. Marináda: sojová omáčka, olej, sůl, grilovací koření, česnek, paprika, trošku pepře.

Připravujeme: Musíme nejdříve maso nakrájet na plátky a naložíme ho do marinády.Zeleninu zatím nenakládáme tu naložíme chvilku před napichováním. Potom napichujeme na jehle postupně všechny přísady, které jsou naložené v marinádě. Pak postupně vkládáme špízy a buček s celýma žampionama, které před tím trošku pokapeme olejem. Pokud nám to začne trošku víc hořet zakápneme vodou. Nakonec žampiony posolíme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama