Grilovaná krkovička

28. března 2011 v 11:24 | Kačenka Boráčková |  Grilování
Potřebujeme: 6 plátků vepřové krkovičky, 3 lžíče vinného octa, 2 drobně nasekané cibule, 4 lžíce oleje, špetka pálivé papriky, stroužek česneku, 1 lžíce pepře, petrželka, sůl, cukr, majoránka, 2 lžíce kečupu

Připravujeme: Vše smíchat a plátky krkovičky naložíme do marinády a ponecháme je v ní několik hodin, nejlépe přes noc. Poté před dalším zpracováním vyjmeme krkovičku z marinády, osušíme ji a pak na olejem potřeném rozpáleném grilu každý plátek po obou stranách 5 minut opékáme. Podáváme s chlebem nebo bramborem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama