"Ein topf" v alobalu

25. dubna 2010 v 20:19 | Kačenka Boráčková |  Grilování
Potřebujeme:6 velkých brambor,3 zelené papriky,3 lžíce sekané pažitky,6 lžic kečupu,3 jablka,6 špekáčků,3 cibule,2 lžíce hořčice,6 lžic másla,6 lžic smetany,1/2 lžičky bílého pepře,1/2 lžičky sladké mleté papriky
Připravujeme:Brambory,cibuli,papriky a jablka očistíme a nakrájíme na kostky.Poté špekáčky nakrájíme na kolečka,vepřové na nudličky a zamícháme.Hořčici,kečup,koření a smetanu promícháme.Šest kusů alobalu vymažeme máslem a rozdělíme na ně směs a zalijeme zálivkou.Poté dobře uzavřeme a upečeme v horkém popelu (případně i na grilu).

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama