Zelné karbanátky

17. září 2008 v 22:08 | Boráček |  Smažená jídla
Potřebujeme: půl hlávky zelí,1 vejce,250g kabanosu,30g špeku,strouhanka na zahuštění,hladká mouka,olej,sůl.

Nakrájené a osolené zelí dusíme za občasného podlévání na drobně nakrájeném a vyškvařeném špeku doměkka.Poté zelí jemně posekáme,přidáme drobně nakrájený kabanos,sůl,vejce a tolik strouhanky,abychom mohli tvořit karbanátky.Obalíme je v mouce a opékáme na oleji.


Bezplatná inzerce
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama