Tvarohové jablečné lívanečky

23. srpna 2008 v 22:28 | Boráček |  Smažená jídla
Potřebujeme: 250g měkkého tvarohu, 60g másla, 1 vejce, 150g polohrubé mouky, 150g strouhaných jablek, 120ml mléka, olej na vymaštění, moučkový cukr, skořice.

Do tvarohu postupně zamícháme rozehřáté máslo, vejce, mouku a strouhaná jablka. Směs zředíme mlékem. Ze vzniklého těsta tvoříme naběračkou lívanečky, které opékáme na vymaštěném lívanečníku po obou stranách. Hotové lívanečky posypeme cukrem a skořicí.


Drátěný program                                                                        www.sumperske.info
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.8% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 10.9% (597)

Aktuální články

Reklama