Jarní hermelínová pomazánka

4. dubna 2008 v 14:00 | Boráček |  Pomazánky
Potřebujeme:
100 g hermelínu, 100 g vepřové šunky, 200 g ředkviček, 2 cibule šalotky, i s natí, 2 lžíce másla, 2 lžíce kysané smetany, 1 lžíce sardelové pasty, špetka mletého pepře.
Postup:
hermelín, šunku a ředkvičky hrubě nastrouháme. Vmícháme změklé máslo, kysanou smetanu, sardelovou pastu a nakonec drobně pokrájené cibulky i s natí. Pomazánku dochutíme pepřem.


Drátěný program                                                                                  www.sumperske.info
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama