HOLŠTÝNSKÝ BIFTEK

29. února 2008 v 11:43 | Boráček |  Smažená jídla
Potřebujeme:
250 g cibule, 4 lžíce oleje, 4 bifteky po 150 g, 1/2 pepře, sůl, 2 lžíce másla.
Postup:
oloupejte cibuli a nakrájejte na plátky. Cibuli osmahněte do zlatova na 2 lžících rozpáleného oleje, rychle míchejte. Potom vyklopte na talíř. Zbývající olej dejte do pánve a rozehřejte. Vložte bifteky a opékejte zprudka za častého obracení. Po 2 minutách, když jsou bifteky pěkně opečené, snižte teplotu. Hotové bifteky osolte a opepřete. Dejte na ně máslové hoblinky a servírujte. Cibuli dejte zpět do pánve a vmíchejte do vypečené šťávy. Dochuťte pepřem a solí.


Drátěný program                                                                                  www.sumperske.info
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama