Zelné bramboráčky

30. října 2007 v 15:48 | Boráček |  Smažená jídla
Potřebujeme:
500g brambor, 250g kysaného zelí, 3-4lžičky škrobové moučky, 1 cibule, 1 vejce, sůl, pepř, olej na smažení.
Postup:
brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme. Zelí necháme okapat a pokájíme ho na menší kousky. Obojí smícháme dohromady, přidáme škrobovou moučku, oloupanou nadrobno nakrájenou cibuli, vajíčko, okořeníme a osolíme. Důkladně promícháme a v pánvi smažíme malé bramboráčky.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.8% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 10.9% (597)

Aktuální články

Reklama