Pečená panenka v kuřecím mase

27. července 2007 v 20:04 | Vlastinka |  Pečeně
Postup:
větší vepřovou panenku osolte a opepřete. Rozmixujte 400g vykoštěného kuřecího masa se 150ml smetany a žloutkem, nebo maso dvakrát pomelte a dobře našlehejte se smetanou. Do směsi vmíchejte jemně nasekanou petrželku, lžičku Maggi harmonie chuti, sůl a pepř. Panenku zabalte do kuřecího těstíčka, potřete bílkem a obalte ve 3 lžících mandlových lupínků. Položte do tukem vytřeného pekáčku, trošku podlijte a zvolna pečte doměkka a dozlatova. Podle potřeby podlévejte. Podávejte s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a salátem.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama