Ďábelské roštěnky

30. července 2007 v 14:31 | Vlastinka |  Omáčky
Příprava:
Zalijte 80 ml oleje 200 ml horké vody, přidejte 2 stroužky česneku, lžíci worcestru, lžičku cukru, soli, sladké mleté papriky, tymiánu, šalvěje a 2 podrcené chilli papričky. Nálev promíchejte a vložte do něj 4-6 naklepaných, na okrajích naříznutých roštěnek a nechte je rozležet několik hodin. Pak v kastrole zpěňte na lžíci oleje 2 nakrájené cibule. Vložte maso, přidejte nálev a poduste doměkka. Nakonec šťávu zahustěte lžičkou škrobové moučky rozmíchané v trošce vody a vmíchejte sekanou zelenou petrželku. Podávejte s vařenými fazolemi, rýží nebo pečivem.


Bezplatná inzerce
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama