Čina

31. července 2007 v 23:05 | Boráček |  Minutky
Potřebujeme:
vepřové maso na minutky, sůl, olej, pepř, 2 lžičky Solamylu, 2 lžičky sójové omáčky, 1 lžička pálivé papriky, 1 kostka masoxu, 1 žloutek, česnek, glutasol.
Postup:
Maso nakrájíme na nudličky, prosolíme, oprahneme na rozehřátém oleji a smícháme s ostatními přísadami. Podáváme s bram. hranolky, tatarkou a zeleninovou oblohou.




 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama