Cibulová polévka s křenem

29. července 2007 v 23:14 | Boráček |  Polévky
Potřebujeme:
120 g cibule, 15 g másla, hladká mouka na zaprášení, 1 l vývaru z kostí a masa, 200 g rajčat, sůl, 30 g strouhaného křenu.
Postup:
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, osmažíme je na másle a zaprášíme moukou. Přilijeme vývar a uvedeme do varu. Rajčata spaříme, oloupeme slupky a nakrájíme na kostičky. Přidáme k polévce a přisolíme. Odstraníme kosti a maso nakrájíme na kousky. Polévku podáváme posypanou strouhaným křenem.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.8% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 10.9% (597)

Aktuální články

Reklama