Biftek na zeleném pepři

31. července 2007 v 16:52 | Boráček |  Minutky
Postup:
Lehce naklepejte hřbetem ruky 4 bifteky, maso urovnejte do původního tvaru, osolte, opepřete a poprašte hladkou moukou z obou stran. Okraje zabalte do dlouhých, tence nakrájených plátků slaniny, zajistěte je párátkem nebo je oviňte motouzkem. Na pánvi rozpalte 3 lžíce oleje, vložte bifteky a z obou stran je opečte. Maso dejte na nahřáté talíře, do výpeku přidejte 2 lžíce nakládaného zeleného pepře, lžíci másla a 2 lžíce koňaku. Společně krátce prohřejte a nalijte na bifteky. Podávejte s různě upravenými bramborami a zeleninou. PŘEJEME DOBROU CHUŤ.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama