Sloní žrádlo

2. ledna 2007 v 11:23 | Boráček |  Saláty
Potřebujeme:
40 dkg měkkého salámu (gothaj), 1 majolku, cibuli, 3 kysané okurky, 2-3 lžíce kečupu, 3 lžíce hořčice, 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 1 kostka cukru.
Postup:
Salám pokrájíme nadrobno, kečup, hořčici, olej, ocet a cukr povaříme. Po zchladnutí přidáme majoluku a salám. Vše řádně promícháme a můžeme podávat s vekou jako chlebíčky ozdobené rajčetem nebo paprikou.

Bytové doplňky
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.8% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 10.9% (597)

Aktuální články

Reklama