Langoše

1. ledna 2007 v 15:05 | Boráček |  Smažená jídla
Potřebujeme:
35 dkg polohrubé mouky, 2dcl mléka, špetku soli, lžičku mletého cukru, 20dkg kvasnic, olej.
Příprava:
  1. Ve velké míse si připravíme těsto.
  2. Přidáme mouku, mléko, sůl a zpracujeme těsto.
  3. Těsto necháme vykynout na teplém místě.
  4. Z kynutého těsta tvarujeme langoše, které smažíme na rozpáleném oleji.
  5. Ochutíme česnekem, kečupem, sýrem apod. podle vlastní chuti.
Dobrou chuť.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.8% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 10.9% (597)

Aktuální články

Reklama