Celerový salát s ananasem

19. ledna 2007 v 18:00 | Boráček |  Saláty
Potřebujeme:
celer: 300 g, ananas: 250 g, jogurt bílý: 200 ml, citron: 1 ks, sůl, cukr.
Příprava:
Celer oloupeme, nakrájíme na plátky asi 1,5 cm široké, vložíme do okyselené a osolené vody a vaříme do poloměkka. Vodu slijeme, celer necháme vychladnout a nakrájíme jej na kostičky. Vložíme do misky a ihned zakapeme citronem. Ananas nakrájíme na kostičky a přidáme k celeru. Jogurt zamícháme se solí a cukrem, nalijeme na nakrájený celer s ananasem, promícháme a podáváme vychlazené ve sklenkách na nožce jako slavnostní předkrm.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama