Sekaná

29. prosince 2006 v 15:44 | Boráček |  Pečeně
Potřebujeme:
50dkg mletého masa, 1 cibuli, 3 vejce, 5 rohlíků namočených v mléce, 1 velký česnek, sůl, pepř, majoránka, sádlo na podmazání, voda na podlití.
Příprava:
Mleté maso řádně promícháme s ostatními surovinami, vypracujeme šišku kterou pečeme na vymazaném plechu sádlem. Sekanou při pečení podlijeme trochou vody a poléváme omastkem z pekáče. Pečeme při 220 stupních asi 1 hodinu.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.8% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 10.9% (597)

Aktuální články

Reklama