Roštěnka

30. prosince 2006 v 11:35 | Boráček |  Omáčky
Příprava:
Maso nakrájené na plátky z obou stran osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a z jedné strany jemně potřeme hořčicí. Na pokrájeném špeku zprudka osmažíme nejdříve z nepotřené strany a až začne prostupovat krev obrátíme. Na zbytku špeku opražíme na kostičky pokrájenou cibulku a přidáme pórek. Smícháme vše dohromady a zalijeme teplou vodou. Necháme dusit doměka. Zahustíme a přidáme na kostičky pokrájené uvařené vejce a pokrájenou kyselou okurku.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama