Rošťáci

31. prosince 2006 v 14:32 | Boráček |  Minutky
Příprava:
6 vepřových kotletek, 2 celá vejce, 1 kávová lžička soli a pepř, 1 až 3 polévkové lžíce koření, 1 až 3 polévkové lžičky worcesterové omáčky, 2 polévkové lžičky hořčice, 2 lžíce solamylu.
Postup:
Vepřové kotlety naklepeme, namočíme po obou stranách ve směsi připravené z uvedených surovin. Potom je skládáme do mísy a zalijeme zbytkem směsi. Necháme 24 hodin uležet. Smažíme jako bifteky asi 3 minuty. Podáváme s hranolky, tatarkou a zeleninovým salátem.


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.8% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 10.9% (597)

Aktuální články

Reklama