Rajská omáčka

29. prosince 2006 v 15:54 | Boráček |  Omáčky
Příprava:
Na tuku osmahneme pokrájenou cibulku a zeleninu (mrkev, celer, petržel), přidáme divoké koření, skořici. Posypeme hladkou moukou a připravíme zásmažku. Do ní namícháme rajský protlak, zalijeme vodou a rozšleháme. Uvařenou omáčku dochutíme solí, octem a cukrem. Po převaření přecedíme a podáváme ze sekanou a těstovinami.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama