Piškot s želatinou

29. prosince 2006 v 15:09 | Boráček |  Moučníky
Potřebujeme+ připravujeme:
4 celá vejce a 25dk cukru rozmícháme a přidáme 1dl oleje, 1dl vlažného mléka, 20dk polohrubé mouky smíchané s 1 práškem do pečiva. Těsto nalijeme na plech a upečeme asi při teplotě 200 stupňů.
Po schládnutí poklademe ovocem a polijeme piškot želatinou s ovoce kterou připravíme ze
2 pudinků + šťáva z ovoce + cukr + voda, tak aby nám to dalo asi 1l objemu který převaříme. (při chladnutí rychle tuhne).


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.7% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 11% (598)

Aktuální články

Reklama