Holandský řízek

29. prosince 2006 v 11:34 | Boráček |  Pečeně
Potřebujeme:
500g vepřového boku, 200g tvrdého sýru, 2dl mléka, 2 vejce, sůl, pepř, 2polisované stroužky česneku, malou na kostičky pokrájenou cibuli, trochu hladké mouky a strouhanky.
Příprava:
S uvedených věcí připravíme hustou směs, kterou necháme 3 až 4 hodiny odležet v ledničce. Potom z kousků směsy uplácáme malé řízečky které ještě obalíme ve strouhance a osmažíme na rozehřáté pánvičce s olejem. Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Co připravujete nejraději?

Polévky 16.1% (880)
Omáčky 9.4% (513)
Buchty a koláče 39.8% (2168)
Saláty 11.2% (613)
Pečené maso 12.5% (683)
Bezmasá jídla 10.9% (597)

Aktuální články

Reklama